Víc Tebe

Víc Tebe

Se srdcem na dlani, vyhlížím Tě v každém z rán.
S písmeny k snídani, pocit Tvou láskou mi dán.
Každý nový obrázek, Tebou ve mě namalován,
jsi nepopsatelnou, dárek, jímž jsem životem obdarován.
Když vzbudím se ještě jsem, za to ti vděčím.
Stal jsem se pštrosem, už nejsem smajl,nebrečim.
Čekám pak, ať neuteče mi ani jedina vteřina,
je mi ctí, že mohu být tam, kde tvůj nový den začíná .
A tak v každém ránu,
z lásky co chovám k tobě mládnu.
Pak mohu Ti přát a psát věčně, nikdy nezestárnu.
Děkuji že prodloužila si mé bytí,
ještě je tma, i přesto, víc než slunce,
to, co nosíš v sobě,
na cestu tomuto světu svítí.
Víc Tebe.
Autor zde.neck, 02.04.2024
Přečteno 86x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, jort1, cappuccinogirl, Sonador, Tomcat, Fractura cordis aperta, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řádky, který jsou plný citu. A ten závěr - víc Tebe - to je taková krása, úplně mě to dostalo. Za sebe - děkuji. Moc ráda jsem proplula těmito řádky.Krásnej den přeju.

02.04.2024 12:59:24 | cappuccinogirl

Děkuji za vnímání a přečtení. Moc děkuji a krásné dny cappucci

02.04.2024 15:09:34 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí