Síla lásky

Síla lásky

Anotace: ...

V dnešním světle lásky stojím,

bez prosby a lsti já přijdu

Jemně Tě hledám, vroucně Tě ctím,

celou mou bytost Ti dávám

 

Bitva skončila, hledání je u konce,

v Tvojí lásce nacházím sílu

Jemný dotek Tvůj je jako diamantový šperk,

v němž skutečný  obraz se odráží

 

Láska planoucí v jednom okamžiku,

jako hvězda jasná oslňuje

Sny se skutkem stávají,

hlavou mi myšlenky víří

 

Propojení Tvých polibků nás drží,

v Tvém pohledu světlo svítí

Vášeň Tvá jako plamen hřeje,

s tou mocí lásky jsem plná chvění

 

Není nic ani nikdo, kdo by mě změnil,

s Tebou věčně být je mým cílem

Společně na cestě bez konce kráčíme,

síla lásky nás v pohnutí a tance provází

Autor Misha, 02.04.2024
Přečteno 93x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, Žluťák, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí