Na vlnách života

Na vlnách života

 

S děravou duší 

proplouvá útesem 

a přesto že se v lásce topí

zůstává nadnesen

 

roztrousil své zbytky touhy 

na dno staré mlýnské strouhy

za městem 

 

a z trička co má po ní 

(stále ještě voní)

mává k břehu jako vlajkou

 

TADY JSEM 

 

 

 

Autor vůně mraků, 03.04.2024
Přečteno 76x
Tipy 18
Poslední tipující: Jan Kacíř, Pacik, IronDodo, jitoush, Sonador, Iness, Kan, jort1, Maze, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí