máVÁM

máVÁM

Leť kvitku rozmily leť,
jsi krásou a vůní pro tento svět.
Bylo mi ctí, kdy k Tobě mohl jsem přivonět,
někdy prostě už nejde vrátit se zpět.
Tam, kde ještě byl jsem ti objevem.
Věřím však,
že v řádcích si dokud udržím tužku, blízcí být dovedem.
Vše tak ztěžklo,
jsem jak ten nejšedější kámen,
neudržím nohy, slábnu padám na zem.
Teď už vím že spolu nezestárnem.
Z celého srdce lze milovat jen jednoho člověka,
já miluji Tebe.
Nikdy nebudu ničeho litovat, přišla si jako dar z jiného nebe.
Poslední Děkuji
Poslední psaní
Teď už se rozplynu ve svítání.
Autor zde.neck, 08.04.2024
Přečteno 58x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, jort1, mkinka, cappuccinogirl, Sonador, girasole
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle báseň je krásná... silná. Moc ráda jsem jí proplula. Měj se co nejlíp:-*

09.04.2024 00:26:23 | cappuccinogirl

Děkuji za přečtení ano pro mě je velmi silnou naučila mě něco víc o lasce

13.04.2024 19:27:20 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí