Miluj sebe

Miluj sebe

Ve chvílích jinotajů,
nacházím slova s nimiž si hraju.
Vracím se pro víru a naději, tak jak jsem žil.
Kam jsem ji ve stezkách svých,
kam já ji hlava děravá jen položil.
Má lásko z básní, mé miluji tě v mysli,
jsem šťastným, že jste, chvíle vnitřně srovnané, zase zpátky ke mě přišly.
Nic nenahradí péči o vlastní já jen tak se může cítit bytost milovaná.
A tak se pohladim pro dnešní ráno
Ty jo, kuk z pod peřiny člověče,
ty máš krásné bytí předchystáno.
Autor zde.neck, 12.04.2024
Přečteno 57x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, cappuccinogirl, jort1, zase já, Psavec, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, jakej máš přístup k životu:-)* Jo, kluku, měj se rád, jseš fajn:-)*

12.04.2024 15:56:25 | cappuccinogirl

Děkuji povzbudivé, ne vždy je mi to lehké ale to nikomu. Sám sebe mít rád

13.04.2024 19:29:01 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí