Sama ve tmě

Sama ve tmě

Anotace: Psaní nadobrou noc

Nad nocí svítí hvězdy,
Společně sedíme tady.
Pocit beztíže… držím ruce tvé,
Pryč jsou potíže… jako poprvé.
Nitra chvění se ozvalo.
Ach, kéž by to tak zůstalo.

Zůstaneš…
Navždy tady v mém náručí,
Srdce mi poroučí.
Zůstaneš…
Navždy takovou, jaká jsi,
Vlají kaštanové vlasy.

Stojím tu jako strom pevně.
Vím, že budu..
Abys nebyla nikdy sama ve tmě…
Autor Teorn, 22.04.2024
Přečteno 69x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, martinaV, zase já, Frr, Kan, mkinka, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí