Supernova

Supernova

Snad mohu Ti být ještě jednou blíž
jako před lety
kdy dokázal jsem čekat do tmy
a na světlo zároveň
smazány byly mezníky času
a my vplouvali vzájemně
do svých těl

Navštěvuji Tě ve spánku
lačný po Tvých snech
ve ztichlém činžovním domě
jen pouhou chvíli před explozí
Tvá sněhová krása
opožděné tání ukryté ve skříních bytu
vzdouvá se na lůžku
a zve ke rtům můj dech

Z ulice zní barové piano
a hlučný smích nadnášený vzduchem
okřídlené noci...
Autor RadekČ, 26.04.2024
Přečteno 76x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, jort1, narra peregrini, Marťas9, Chane, Marten, Sonador, J's .., jitoush, Pampalini, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Líbí....Ji.

26.04.2024 20:27:21 | jitoush

Děkuji, Jitoush*

27.04.2024 19:59:48 | RadekČ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí