Zrození lásky

Zrození lásky

Anotace: věnováno mé tajné lásce...

Ve společných snech světlo lásky znovu vzplálo,

jen Tvá láska mi nejvíce dala

Štěstí nám nové cesty zjevuje,

ke svým srdcím nám nový směr ukazuje a lásku projevuje

 

V noci tajemství hvězdy nám zvěstovaly,

naše láska nikdy neskončí

I ptáci na stromech si zpívaly,

že láska začíná slovem a slovo se stane tělem Tvým i mým

 

Naše těla se v jednu duši spojí,

naše srdce jako jedno bijí

Naše láska jako krev v žilách proudí,

nikdo ji nedokáže porazit, to není v lidských silách

 

Nikdo nikdy ji nezastaví,

znovu se k životu probouzí

Jsme jeden pro druhého v bohatství i nouzi,

navzájem jsme si velkou oporou

 

Mořem nebo oblohou plujeme,

vzdát se všeho strachu plánujeme

Na dobrodružství se těšíme,

naději v srdci neseme

Autor Misha, 28.04.2024
Přečteno 72x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí