Já...chci tě!

Já...chci tě!

Anotace: když máte chuť hřešit:)

Chci tě tu mít,
chci s tebou být!
Noc je mladičká
...v tuhle chvíli...
toužím po tobě celičká!

No tak miláčku,
chci tě zas cítit!
No tak plyšáčku,
tvé rty políbit!
No tak zlatíčko,
hrát si s tvými vlasy!
No tak srdíčko,
vzpomenout na starý časy!

Dovol mi zas kousat ti uši!
Prosím dovol srdce mi buší!
Dovol mi zas kouknout ti do očí,
když to uděláš svět se s námi zatočí!

No tak čumáčku,
dej mi celý tělo svý!
No tak miláčku,
ráno se vrátíš zas k tý tvý!
Autor Mag Dí, 09.08.2004
Přečteno 1697x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí