Tri slová

Tri slová

Anotace: -

Tri slová

Tri slová našiel som v Tvojom rozkvete
tri slová v písané do kameňa
tri slová blúdia po svete
jedna láska nájdená.

Tri slová blúdia v Tvojej premene
šepkal som o našom žití
Tvojim očiam sny boli zverené
láska za hrsť bôľov hodí Ti.

Tri slová našiel som v Tvojom rozkvete
teraz celý svet z dlane ti dám
tri slová blúdia po svete
rád ťa mám.

Príbeh lásky ožil v Tvojom objatí
živá voda z prameňa
pi pokiaľ sa voda nestratí
moja krásna ozvena.

Autor IronDodo, 29.04.2024
Přečteno 62x
Tipy 17
Poslední tipující: RadekČ, Iness, Kan, Anfádis, Chane, jort1, Tvbm, Marťas9, Žluťák, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něco se vždy ozve

29.04.2024 13:05:17 | jort1

Moc hezky napsané...

29.04.2024 12:29:15 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí