Jak to?

Jak to?

Jsem jenom kapka v oceánu,
střípek z rozbitého porcelánu,
kotě vydávající se za dámu,
když věci nejdou podle plánu.

Srdce si jdou vlastní zkratkou,
nezebe je mráz s jinovatkou,
to zkřehlé dlaně mají strach z dotyku,
když u nové lásky berou za kliku.

Jsem jenom myšlenka v soukolí,
když polevíš, tak to zabolí,
co začalo zjemna, teď jiskřit začíná.
Jak to, že mám Tě pořád před očima?
Autor martinaV, 04.05.2024
Přečteno 93x
Tipy 18
Poslední tipující: Ďábel sám, Jan Kacíř, jort1, Pacik, Marťas9, Jiří I.Zahradník, Tomcat, RadekČ, Žluťák, zase já, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano - srdce si jde vlastní zkratkou...
Moc hezky napsáno.

04.05.2024 17:33:09 | Alala

Četla jsem ráda a znám ten pocit, když věci nejdou dle plánu.

04.05.2024 17:29:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí