Šedivá noci

Šedivá noci

Jak lidská lůza,
sprostá dnes múza!
Vzpomínka milá,
nikdy už nebude,
můj milý osude,
barevná víla.

Naivní duše má,
leží teď skolená,
na zemi v prachu,
úsměšek spatřila,
od té co patřila
tobě můj brachu.

Láska ta chemie,
nakonec zabije,
krásné ty chvíle.
Spálenou krajinou
půjdeš zas za jinou,
hledaje cíle.

Noc plná je vášní.
Venku déšť mrholí.
Prý že to přebolí!
Vzpomínky zvláštní!

Noc není černá,
Je šedá a prázdná,
Jak duše jednoho blázna,
Co zůstala věrná!
Autor Kompik, 04.05.2024
Přečteno 54x
Tipy 10
Poslední tipující: Nejmladší_z_literu, Pacik, IronDodo, Ondra, Žluťák, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Soucítím... mimochodem je to povedené!

13.05.2024 10:29:58 | Nejmladší_z_literu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí