ne nejsi tu

ne nejsi tu

dřevěný si připadám
u hladových kamen

chrastí pokládám
a dřevo sálá

žena dívá se plamenem
že oheň by brala

ale už neví co se mnou
s popelem

dnes ráno je ledová čára

mezi tebou a mnou lásko?

v žáru ticha šmouhy slzí litinový den

těžký je
a křehký

dej pozor s železem


a já šednu

sivé hrdličky vrkají v zahradě se smutkem

ony vidí mě
jak se ztrácím do kouře vyhaslého citu

díky samotě
stávám se šedivcem
ulpívám na srdci shořelém

ne nejsi tu
Autor J's .., 05.05.2024
Přečteno 71x
Tipy 13
Poslední tipující: Anfádis, jort1, Sonador, Ophelia81, narra peregrini, IronDodo, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí