ve hvozdech tmavovlásky

ve hvozdech tmavovlásky

Anotace: poleť noci

jsme světelní jeleni
aby přišel hvězdář
jsme fotoni

ty tmavovlásko
ty básnířko
ty lásko

neskrývej se za brýle
nebo změním svůj hlas

tvoje oči pro cíle
dívají se právě včas

jsme světelní

jsme fotoni

skrze těla v záření
můj svit vniká do ženy

poleť

poleť než přijde brýlí čas
a tmavé tóny nezjemní
tvůj niterný rytmus nás


jsme světelní

jsme sněžení


pro krok teskných černých hávů

vlož z našich modrých snů
do srdcí esencí
melodii
lesních králů

hluboko rád pronikám

neříkej že do nikam
když tě celou rozkmitám

zas posíláš mě jen hvězdám ve hvozdech tmavovlásky
Autor J's .., 14.05.2024
Přečteno 59x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Psavec, mkinka, Fialový metal, Anfádis, zase já, Ophelia81, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

14.05.2024 10:51:46 | mkinka

ta se v ulicích našich diskoték neztratí
https://youtu.be/986EXp0pq8M ...děkuji*

14.05.2024 13:05:45 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí