Žehnám tú chvíľu

Žehnám tú chvíľu

Anotace: -

Žehnám tú chvíľu

Žehnám tú chvíľu,
pri ktorej som sa pri tebe zrodil,
keď o láske nemal som chýru
iba životom som sa brodil.

Žehnám tú chvíľu, keď pocítil som,
ruku nežnú, čo pri mne bdie stále
a srdce drahé bije dvom,
kým príde malé finále.

Žehnám tú chvíľu, keď srdca zvon,
volá ma v pravej chvíli,
 život je krásnym snom
múza moja zdroj sily.

Pri svite mesiaca,
hladím ti tvár,
tvoja ruka ma sprevádza
si môjho života dar.

Driemal sam v sladkom snení
kráčal vedľa teba
 v putách lásky zapletený,
čo viac mi treba.

 

 

 

 

Autor IronDodo, 14.05.2024
Přečteno 49x
Tipy 15
Poslední tipující: Lexi, Žluťák, Kan, Anfádis, Chane, Psavec, Tomcat, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem všetko dobré

14.05.2024 12:26:55 | IronDodo

Co víc
Úsměv na líc
Pro potěšení přátel.
***
Ať se Ti daří.

14.05.2024 12:04:40 | Fialový metal

Pěkné řádky a milé s něhou psané.

14.05.2024 11:48:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí