"Odpoutat se.?"

"Odpoutat se.?"

Anotace: ...

Zimní kraj v sobě kouzlo má...
...a vločky padajíce dolu...
...co usadí se támhle na vrcholu,
kde stojí bříza překrásná.
Zimní kraj své kouzlo má...

A v koruně toho podivného stromu...
...sedí kočka schoulená.
Však nedívá se dolů.
Oči zavřené má. Snad bojí se.
Mráz a led ji brzy udolá.

Snad odpoutá se od toho kmene.
Skočí...
Na staré zapomene.
Vydá se s pomocí svých očí... kočičích.
Tam, tam, kde není žádný sníh...
Autor infoneox, 08.04.2007
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé dílo, ještě si ho budu muset párkrát přelouskat abych úplně pochopila, ale neboj budu nad tím přemýšlet

08.04.2007 11:37:00 | kukaska

Vydá se lehnout si na pec ;)...

08.04.2007 11:29:00 | prostějanek

Vydá se lehnout si na pec ;)...

08.04.2007 11:29:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí