Poezie

Poezie

Anotace: Moje zamyšlení nad tím, co je poezie.. A jaký má pro mě význam.

Co je to poezie, věděti jsem chtěla,
pár veršů snad, které báseň by měla..

Nebo je to kouzelníkova duše,
která strádá suše?
Cítí se bezbranná
a všemi nemilovaná?

Nebo je to řádek nesmyslů
těch lidiček a jejich hloupých výmyslů?

Snad mohla by to být slova lásky,
odpovídajíc na všechny naše otázky..
Slova bláznů, snílků
a všech ztracených romantiků?

Pro mě je to pocit štěstí,
který radost mou mi věstí,
že na zemi ještě žije krása
ne ta vnější ale ta nejasná..(ta vnitřní)
a proto mi srdce jásá!
Autor Taya, 10.04.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí