Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Toto dříve patřilo jednomu příteli, i když se musím přiznat, že jsem nakonec ráda, že jsem snim nic neměla... Ale i přesto mě inspiroval.

Led u srdce mně píchá,
špatně se mi dýchá..
já chtěla tě mít
a u toho snít.

Tys mě ale zatratil,
sny si mi zhatil..
Krutě jsi mou duši pohřbil,
mé neposkvrněné srdce si začernil..

Černé myšlenky mě sužují,
osvětlit dávno potřebují,
mučí srdce mé,
tak dlouho bolestné.
Autor Taya, 10.04.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí