Díky lásko

Díky lásko

Anotace: Já tu Míšu miluju :-))

Hořkost je pryč,srdce už nebolí.
Jsi za tím ty a Tvoje úsměvy.

Dala si mi lásku, dala si mi
štěstí. To všechno Ti vrátím,
nezůstanu Ti nic dlužný.

Mám Tě tak rád, vím, že Ty mě též.
Zůstaneme spolu navěky, to mi
lásko věř.
Miluju Tě.
Autor Hops, 10.04.2007
Přečteno 615x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí