Na věky

Na věky

Anotace: Jen Tvá...

Jsi můj stín,který
kráčí za mnou.
Jsi mé svědomí,které
se neustále ptá...
Jsem Tvou??

Mám v duši blažený
pocit,tím co Jsi...
pro můj život udělal.

Tvá Láska mě krásně
hřeje.Chvěním se směju
a myslím na Tě...Jak jsi
mě krásně miloval.

Do rukou jsem ti vložila
srdce.Sázka to byla v loterii
ne však v Lásce.

Jsi pro mě život,bez kterého
neumím už dál žít.Neber mi nikdy
naději..že chci s Tebou na věky
Být...
Autor Kett, 10.04.2007
Přečteno 764x
Tipy 7
Poslední tipující: Woski, Zuris, Bean, Modrý Adept
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

opravdu je to moc pěkné

13.03.2008 14:15:00 | Janca.LP

a helemese .o))

02.02.2008 21:42:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí