Pozdní žárlivost

Pozdní žárlivost

Anotace: ani rozchod nedonutil tento pocit potlačit

Ta představa
že tvé rty líbají její
Ta představa
že tvé oči se na ni smějí
Ta představa
že dáváš jí lásku svou
Ta představa
probouzí ve mě přání být mrtvou

Pozdě
na tebe žárlit
Pozdě
to já nechala tvou lásku ztratit
Pozdě
vylévat ti mé srdce
Pozdě
už hladíš jinou po ruce
Autor Mag Dí, 10.08.2004
Přečteno 598x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí