slza

slza

Anotace: už zase..

Řekni proč jsi musel oslovit mojí duší,řekni proč mi i teď srdíčko buší.Proč jsi připadam taková jiná nejsem hloupá a ani líná.Jen holka co by chtěla od tebe lásku,proč se cítím jako bych měla všechno na vlásku.Stále veřím, že mě budeš jednou chtít,že mě budeš milovat a celou mě ctít.Také věřím, že v sobě dobro máš,a že si stále něco nalháváš.Proč teď slza mi padá,proč je tolik slaná.Proč mám pořád tolik otázek,zlých a úmyslných urážek..
Autor zajicek.vjamce, 14.04.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí