Dárek

Dárek

Anotace: Na rozloučenou?

Dárek

Dostala jsem od tebe dárek
Byl malý-jako polibek na uvítanou
Byl hebký-jako tvoje tělo
Byl jemný-jako naše milování
Byl milý-jako tvá slova šeptaná do ucha
Byl laskavý-jako tvé pohlazení
Přesto byl krutý
Bylo to to poslední,co jsi mi dal
Pamatuju si,jak jsi řekl
Tohle je pírko naší lásky
.........
Už ho nemám
Odvál ho čas
Autor shaakti, 16.04.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc zajimave jsi vse vyjadrila , krasne pis dal Preji inspirace plny kos.

17.04.2007 00:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí