CESTY

CESTY

Anotace: ..

Každý jdeme svou cestou
Občas se některé spojí
A z jedné je cesta dvou
Jeho, a její

Pod jejich láskou se klikatí
Bezstarostně plyne
Vydrží i bouřky blýskání
Však běda jestli láska zhyne

Cesta se kameny zavalí
Řeka ji pohltí
A když jeden snad zahálí
Dva šťastní se rozdělí

Zas každý má cestu svou
A slz plné oči
On hledá dívku novou
Ona čeká, kdo se za ní otočí

Nekonečné cesty
Všude kolem vás
Mezi našimi městy
Ale hlavně…v nás
Autor -Wendy-, 16.04.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta posledí sloka parádní

26.04.2007 20:22:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí