Zastavil se

Zastavil se

Anotace: a co dál?

Třeseš se strachy v koutě
a vzpomínky štvou tě!
Proč? Proč jen se pořád vracejí?
To jim nedochází, že čas ztrácejí,
nerozesmějí ani nerozpláčí
dívku, co sama životem pomalu kráčí.
Když život nabral plné obrátky
už se nemohla vrátit zpátky.

Teď se náhle zastavil
a jí už se nechce pokračovat dál...
Autor Kariš, 16.04.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvoje basnicky me fakt dojimaj..pises jakoby to bylo o me..

16.04.2007 19:45:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí