Kolotoč života

Kolotoč života

Anotace: Neviděla jsem,že štěstí sedí na mém prahu a vydala jsem se do světa...

Lásko sladká s vůní slunečnic
pro všechen pel z květů
nezbylo mi nic.
Jen měsíc na obloze
a prázdno v náruči,
copak mě život
už dost nepoučil?
Ta hra na pravdu
vyplnila čas
jenomže to žití
zlomilo mi vaz....
Lásko sladká se stíny pouště
s prudkým nádechem velehor,
z nejvyššího vrcholku
se začínám spouštět,
do prostor,
kam vejdi se mnou
zákonem chráněni
ústy tvořím prosbu,
ať už se to nezmění...
Autor Verena, 17.04.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí