Pořád tě miluji

Pořád tě miluji

Anotace: Je to pro kluka ktereho jsem zklamala a on se kuli me trápil...moc mě to mrzí ale pořád ho miluji

Jak lásku ti už vyznat mam
Když tě porad hrozne rada mam….
Už jsem pro tebe jenom vzduch
V oblacích se vytrácím jak hejno much…
Zklamat to já asi umím nejlépe
Ae zase miluji te ze všech nejvíce….
Brečet už nebudu nemá to cenu,
Život si nevemu jenom kuli tomu…
Chyby jsem si uvědomila moc pozdě,
Ted uz jenom budu psát,
Nic jiného mi nezbyde,
Ja uz nechci řvát…
3 krát jsme se dohromady dali
Nejspíš jsme se podle tebe malo znali….
Na chudinku si hrát nebudu
Zadna nejsem,
Myšlenky na tebe z hlavy vyvedu…
Bude to tezky
Ale pro nas to bude lepší…..
Lasku k tobe cítím především
MILUJI TE JIRKO
Autor Niquškaaaaa, 17.04.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí