Past

Past

Anotace: ...

Úsměv se ti neztratil,
spíš z očí přešel na rty
a osud my teď na pár chvil,
odhalil tvý karty.
Chytil si mě do pasti,
kterou skryl si v kráse
a až na kraji propasti,
všimla sem si zdá se,
že zavřel si mě až moc lehce
mezi čtyři stěny,
dílem silou, dílem křehce
dusils v sobě steny.
Steny tvojí duše tmavý,
co křičela tiše,
že jednou se i peří paví
změní v nudný klišé.
Autor zíťa 2, 20.04.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí