Srdce a Rozum

Srdce a Rozum

Anotace: dialog mezi Srdcem a Rozumem....jak to asi vypadá..aspon u mě

Srdce:Nad čim to přemýšlíš?

Rozum:ale nad ničím.

Srdce:nelži mi vždyt já to moc dobře vím.

Rozum:když to víš tak proč se ptáš tak hloupě?

Srdce:chci to slyšet od tebe,co trápí tě.

Rozum:říkám ti přece nic!!kdyby něco víš to první.

Srdce:achjo jak ty si palčatý Rozume.Copak to necítíš?

Rozum:co bych měl citít?od citů si tady přeci ty!

Srdce:máš pravdu jsem tady já.Ty mi ale nedovolíš aby vstoupila dál.

Rozum:ne nedovolim ti to!nechci aby přišla!

Srdce:ale proč ne?vždyt já budu rozervané na kusy,já budu plakat,ne ty!

Rozum:mám moc rozumu,možná žádný city jediné,co ale vim je,že už tě nechci nikdy vidět
Jak pláčeš,jak tě trhají na kusy.Jsme spolu Srdce a Rozum.Vystačíme si sami bez lásky

Srdce:ne ty tomu nerozumíš.Nemůžeš mě mít.Chci ti dát lásku!ale jak můžu když
Mi v tom bráníš?Nemůžeme být spolu dokud nepřijde!

Rozum:copak to všechno záleží na lásce?na tý,co přijde a všechno zničí?Zničí tebe!

Srdce:nesmíš jí to dovolit.Ale žádná láska netrvá věčně.Jenže každá láska je jiná!Bolest z lásky vylečí zase jenom láska.S láskou můžeš cokoliv.Všechno je jednodušší.I oheň,který tak pálí je s láskou uhasitelný!I němí ví,co láska znamená!Láska je prostě důležitá.At hřeje nebo zebe!Bez lásky by jsme prostě nebyli!Už to chápeš Rozume?

Rozum:tak jí otevři srdce!Chyť mě za ruku a nepouštěj.Jsme spolu.Půjdeme stříc nové lásce!
Autor meggie.004, 20.04.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

já na to talent nemám...je pravda,že se v tom taky ztracim občas ale je to už jedno:)jinak díky

21.04.2007 06:56:00 | meggie.004

Ano, ano...rozpolcenost srdce/rozum, tak už to bývá u nemála z nás.
Co mi lehce vadí je forma ztvárnění, vím, že se zdejšími grafickými možnostmi se toho moc dělat nedá, ale sem tam jsem se v dílku ztrácel. Možná je to i tím, že by se toto dílko hodilo spíš do (pidi)dramatu, pro které zde bohužel sekce není. Trošku mi chybí přehlednější členění, ale jinak dobré.

20.04.2007 20:39:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí