Dva zamilovaní lidé pod májovým stromem

Dva zamilovaní lidé pod májovým stromem

Anotace: Byl pozdní večer,první máj...Ne tak to není...

Pod rozkvetlým májovým stromem leží,
dva lidé co v lásku věří.
Mají se rádi strašně moc,
pod stromem je skrývá temná noc.
Sdílejí k sobě velký cit,
chtějí jen spolu navždy být.
A tak tam leží,
hladí se po těle,
čas pořád běží,
jim tak krásně je.
Sladké polibky si opětují,
krásu lásky tím objevují.
Co víc si můžou oba přát?
když jeden druhému chce lásku dát?
Čas uběhl a ti dva už musí jít,
ještě jednou se chtějí políbit.
Nic než toho druhého ve snu nevidí,
těší se,až zas příště svou lásku uvidí.
Snad to bude brzy,snad ještě dřív,
ti dva spolu,zas chtějí být.
Jeden bez druhého nejsou nic,
spolu dokáží mnohem víc.
Je to láska,to dobře ví,
když oba ulehnou....
...jak krásně se jim sní...
Autor Hejňa, 20.04.2007
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezká obsahem, podprůměrná formou - jedno výrazně předčí druhé a vyčnívá. Kdybych býval hodnotil, asi bych byl za buřiče, takže to nechám tak, jak to je.

11.05.2007 13:36:00 | Perilan

Souhlasím, moc krásná básnička :-))

05.05.2007 12:50:00 | Tereén

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí