Hořký konec

Hořký konec

Anotace: Co zbyde? Bývá k pláči...

Jsem smutná, zklamaná co se děje?
Možná mě svírá pocit beznaděje...
Bez tebe špatně se mi dýchá
a po nocích se mi po tobě stýská.

Dny, které jsme spolu strávili,
ty dny, kdy sluneční paprsky zářily,
cítila jsem se štastně...

Ve chvíli se život otočil,
a ty jsi z naší cesty odbočil.
Jediné co mi po tobě zůstalo...zlomené srdce
a smutek z prožívání hořkého konce!!!
Autor Kariš, 20.04.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to bývá to jediné co zbyde spolu s hořkosladkými vzpomínkami... Jednou to snad přebolí.

21.04.2007 20:32:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí