Kde?

Kde?

Anotace: ..to mi bylo smutno..

Kde sněhu leží mraky?
Kde zas moře písku?
Chtěla bych tam být taky
a být tomu na blízku.

Kde mráz tě štípe do tváří?
Kde slunce nejvíc pálí?
Tam chtěla bych jít k oltáři
a vidět město v dáli.

Kde je ta nejtemnější noc?
Kde je to největší světlo?
Já chtěla bych mít tu moc
aby vše kolem mě kvetlo.

Kde je to nejčernější podsvětí?
Kde je to nejjasnější nebe?
Chtěla bych vědět kdo poletí
a cestou svou nabere tebe.

Kde jsou ty nejtěžší okovy?
Kde je to nejlehčí peří?
Já chtěla bych mít dobré proslovy
a vědět, že mi druzí věří.

Kde je ten nejhlubší les?
Kde je ta prosvícená louka?
Já chtěla bych být vonný vřes
a cítit jak vůně stoupá.
Autor Jean89, 21.04.2007
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí