Zůstávám věrná

Zůstávám věrná

Anotace: zůstávám věrná....

Zůstávám věrná myšlenkám na Tebe,
ať už jsem s Tebou anebo bez Tebe.
Zůstávám věrná myšlenkám na Tebe,
když hledím slunci vstříc, když hledím na nebe.

Zůstávám věrná jen Tvému obrazu,
tak mě nech při sobě, od lásky nezrazuj.
Zůstávám věrná jen Tvému obrazu,
nenech mě upadnout, nevoď mě ke srázu.

Zůstávám věrná něžnému pocitu,
že jsem teď s Tebou a že i Ty jsi tu.
Zůstávám věrná něžnému pocitu,
rostoucí křídla - zvoucí k odletu.

Zůstávám věrná myšlenkám na Tebe,
ať už jsem s Tebou anebo bez Tebe.
Autor Jiřina, 22.04.2007
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné...asi se k sobě s Bušíkem hodíte :-) (alespoň co se vyznání lásky a citů v básničkách týká)

24.04.2007 18:14:00 | Kaaťa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí