:o) :-(

:o) :-(

Anotace: ...no uvidíte sami..

Smutek, bolest, zklamání...
kdo ti v tomhle zabrání...?

Láska, radost, naděje...
tak proč se nic neděje..?

Zlo, zármutek, lež...
kdo se bojí též..?

Víra, štěstí, uznání...
komu zvony vyzvání..?

Strasti, tresty, krutosti...
kdo nezná tyto bolesti..?

Rozkoš, moudrost, síla...
kde se asi skryla..?

Válka, pomsta, neúspěch...
nedochází ti už dech..?

Cíle, touhy, vášně...
berete to vážně..?

Hádky, hněv a bláznovství...
kdo z vás o tom něco ví..?

Smrt, pomsta, války
to nemáme za sebou,
to není jen z pohádky,
tak zamyslete se nad sebou!!!
Autor Jean89, 22.04.2007
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí