Naivní

Naivní

Anotace: opravdu byla...

Víčka pomalu klesaly ji únavou,
ztrápená byla svoji představou,
že jednou znovu vejde do dveří,
ten muž, kterému už dávno nevěří.

Jak by mohla...

Kdo by takového muže chtěl,
když jen radost z neštěstí měl.
Smál ses a ničil jejich životy,
ano byls to přesně ty.

Vysmíval ses její rodině
a tvářil ses při tom tak nevinně.
I přesto ti věřila...
vaši lásku věrně střežila.

Byla dívkou naivní, která se lehce ovlivní!!!
Autor Kariš, 22.04.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí