Zas a znova...

Zas a znova...

Anotace: No... co k tomu říct...

Miluji tě!
Zas a znova
chci poslouchat ta něžná slova

Chci být s tebou
pořád a stále
nevěnovat se tomu co bude dále

Chci se tě dotýkat
po celém tvém těle
chtěla bych tě svlíkat
kéž by ta chvíle trvala o trochu déle!

Chtěla bych tě držet
za ruku
vedle tebe sedět
po dobu
co nejdelší
a okamžiky nejkrásnější
uchovat na věčnost nejvěčnější

Chtěla bych zas vidět tvoje oči
co na mě tak útočí
a ponořit se hluboko do nich
a nevšímat si lidí
Co je mi vlastně po nich?!
Autor Jůlinka, 22.04.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí