bylo....

bylo....

Anotace: o lásce a jejích strastích

Byli jsme spolu tak šťastní,
jako nikdy dřív.
Připadali si jako bozi krásní,
až do osudných chvil.

Ty odjel si za hranice naše,
mně tu nechal samotnou.
Nevím ani jak máš se,
byla jsem jen hračkou tvou.

Odešel jsi mi beze slova,
hledám tě dál.
Teď nešťastni jsme oba,
Vzpomínám, jak jsi mi písně hrál.

Chybíš mi strašně moc,
kde vlastně jsi.
Nevydržím bez tebe už ani noc,
jestli-pak zarmoucen jsi.

To už dávná historie byla,
teď neznáme se.
Lásku z nás už léta smyla,
jestli-pak jednou potkáme se.

Vím, že se nevrátíš
už nikdy více.
Vím, že s láskou už čas neztrácíš,
alespoň už mám zdravé plíce…
Autor Markéta007, 23.04.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí