KDYŽ SE PTÁŠ

KDYŽ SE PTÁŠ

Anotace: Tak jak to vidím já...

Co je to štěstí?
Je to povznášející tě pocit,
peříčko na srdci,
úsměv na tváři.

Co je to smůla?
Je to to, co se ti lepí na paty,
na srdci jizvu nechává,
na jazyku Blín.

Co je to láska?
Je to cit, kde nejsi sám,
dvě srdce šťastná,
pohlazení po tváři.

Co je tostesk?
Je to tíživá bolest,
kámen na srdci,
slza v oku.

Co je to úsměv?
Je to pomíjející krása,
od srdce k srdci,
potěšení pro všechny.

Co je to strach?
Je to svěrací kazajka,
tupá bolest u srdce,
před očima tma.

A já se ptám:
"Kolik mé srdce ještě vydrží?!"
Autor Eči, 13.08.2004
Přečteno 881x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí