Prosím

Prosím

Anotace: miluji ho ale nechci se trápit

Je den a ty jsi pryč,
jsi daleko a nevím o tobě nic.
Je to cele jenom kýč?
Nebo chceš jako já, o něco víc?

Moc mě bolí u srdíčka,
že se mi neozýváš, jakoby nežiješ.
Potěšila by mě i kráká zprávička,
kterou mě pocitem štěstí zaliješ.

Jsi prostě fajn, ale prostě mě to ubíjí,
ty krásné pocity se ztácejí,
ale to ty víš, těma škaredýma,je přebíjíš,
prosím postarej se o to ať se postupně vracejí.
Autor Kopretinka, 23.04.2007
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí