Berte si,...

Berte si,...

Anotace: Předkládám své srdce na talíř...

Berte, tady před vámi leží
Na stříbrném podnose
se zlatým lemováním
Jen si nezapomeňte pořádně dloubnout
Možná v něm ještě trocha zbyla

Trocha naděje a vůle
Ráno se probouzet
Stejně jako večer ulehat

Servírováno bez oblohy
bez zbytečných příkras
žádná okurka, mrkev ani kousek salátu
Zajídejte vlastním svědomím

Tak na co čekáte!
Berte! Dokud ještě zbývá
Je neslušné opovrhnout
něčím, co jste si objednali
Autor Raallio, 23.04.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí