Atrapa

Atrapa

Anotace: ***

Jsem pro tebe jen atrapa,
s kterou si krátíš chvíli,
bezcenný malířův obraz,
kde se všechny barvy slily.
Jsem odstavená kára,
s kterou už se necheš svézt,
jsem prošlá záruční lhůta,
naše láska chytla rez.
Zamačkávám slzy,
v uších tóny konce zní,
zklamala mě láska, ty nebudeš ten poslední.
Snažím se zabránit rozluce,ale ty mé šance pálíš,
že tě pořád miluju, to už nevíš...
Autor melebele, 23.04.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí