Závislost

Závislost

Anotace: Myslím, že tohle asi moc lidí nepochopí, co jsem tím myslela. Ale tak nějak to, že dívka je závislá na chlapci, který si vybral jiné, no a ona se mstí.

Jsme závislá na tvém pohledu,
závislá na tvé lásce,
Jsem závislá na všem, co je v nedohlednu,
závislá na tvé kráse.
Proč, kde jsem tu závislost vzala?
Vždyť já bych pro její zbavení -
nevím, co dala.

Závislost moje není kouzelná.
Ta má je temná a proradná,
moje závislost je tak moc zrádná.
Jsem závislá na pohledu -
očích tvých.
Jsem závislá na úsměvu -
rtů, rudých, jen těch tvým.

Jsem závislákem na tom, co tvoje bylo,
jsem závislá na všem, co mi po tobě zbylo.
Nenastoupím léčení,
z lásky se těžko vyléčit dá.
Já nejsem schopna, tu dlouhou cestu jíti,
pro tebe, pro tebe lásko má,
já nechci se svých hrůz zbaviti.

Nevěřila jsem, že tak daleko to dojde,
možná ještě dřív,
jsem mohla tohle skočit.
Jenže já nevěřila, že na lásku mou -
někdo cizí pojde,
já netušil jak ti to říct.

Skrývám se v ústraní,
skrývám se, vím, že mě hledáš.
Jenže dnes, ne pro mě,
dnes pro tu jinou.
Dnes pro ty, kteří vinou mou -
hynou.
V očích máš lesk,
pomstíš se za mě.
Já závislá jsem, tak proč čekáš -
na mě?

Těžko uvěřit, ty jsi si vzpoměl,
že někde svou závislačku máš.
I přes to špatné, já vítám tě k nám.
Neohlížej se, na ně zapoměň,
jen na naší závislost se prosím -
rozpomeň.
Autor Mania Dardeville, 23.04.2007
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí