Pod hvězdami

Pod hvězdami

Anotace: Noční obloha dokáže realitu vyvést z míry, že člověk nepozná zda-li je to sen či skutečná chvíle.

Leželi jsme spolu na rose,
Hvězdy se nám smáli do očí,
Měsíc šimral tě na nose,
S tebou se mi svět zatočí.
Tisíce hvězd se nemohou měřit,
S úsměvem sladkým tvým.
Mohou jen závistivě zářit,
To moc dobře vím.
Padá hvězda něco si přej,
Cokoliv, třeba jednorožce dva.
Nebo lépe, vidět lásku chtěj.
Nevidíš ji i když není tma.

Vidíš hvězdy vzdálené,
Zamilované oči přec nevidíš,
Vidíš komety nádherné,
Můj pohled však přehlížíš.
Chladná noc mi bere dech,
Vítr srdce na křídlech,
Vidím tě ve svých snech,
Ty mě však neshlédneš.
City šifruji v sobě moc
Protékají mi srdcem ven,
Však magická je tahle noc
Vyřkl jsem ti můj sen.

Hvězdy byli svědky lásky horoucí,
Nečekaně jsem tě políbil,
Lapil jsem svou touhu planoucí,
Srdce své ti zaslíbil.
Nebeská klenba zašla spát,
Jestli to nebyl večer sen,
Já začal se při úsvitu bát.
Když jsi ležela u mě a byl jasný den.
Políbil jsem tě na čelo radostí naplněn.
Autor Prousan77, 23.04.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí