Pýcha

Pýcha

Anotace: Proč to teda nevím! Jen sem tam něco opravil tak repete.

Do tvých rukou vložím své srdce
K nohám položím francii.
To lásko chci říkat jen tobě každičkou chvíli.

Bojím se tmy, mám strach z bubáků.
Však pro tebe vyhraji třeba i válku.
Lásko má lásko před tebou poklekám
A prosím o milost,, ničí mě tvá spanilost.

Necháváš mě u dveří čekat a já prosím,
O jeden dotek, řekni co můžu čekat.
Jsi tak chladná, ale spalující kouzlo,
Má náklonnost je marná, mě zmocňuje se zlo.

Oheň bez paliva pomalu uhasíná
A tak uhasíná i láska má.
Proč si mě podvedla, proč si mě ranila.
Kdo že ty vlastně si?
Ta divná, půvabná, však zlá pýcha marnivá.

Ano s pýchou sem hledal lásku
Ano s pýchou sem dal náš vztah v sázku
Ano s pýchou sem šel krok s krokem
Než se sešel rok s rokem.
Mám slzu pod svým okem protože tě nemám.
Vrať se lásko prosím,,,,, sem sám, a čekám.
Autor RendyMCAir, 07.04.2005
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí