Les

Les

Anotace: Trocha lyriky.

Naše místo tolik, tolik tajné,
skrývalo nás ve svém objetí,
vůně borovic a pryskyřice žluté,
drala se nám prudce do chřípí.

Opojen tou vůní, tvou blízkostí,
na kolena klesám, mlčím dojetím
a tvoje ruka něžná hladí moje skráně
a naposledy v dálce, zvuk kukačky ozývá se.

Lekáš mě svým smíchem,
pohledem očí hlubokých,
na rty malinové tiskne,
svou vůni žlutý petrklíč.

Pak kapky rosy na řasách,
a úsměv odkvetl ze tvých rtů,
má ruka zatápala náhle v tmách,
těžko je mne a opuštěnému lesu.
Autor J.Švihovský, 23.04.2007
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: ten v koutě
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já čekala nějakou miloučkou lyriku - ale tohle je mi asi bližší, takže super.

16.05.2007 07:29:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí