Ostré slzy

Ostré slzy

Anotace: Voda plná bolesti

Ostré slzy

Tříští se o polštář
jako skleněné střepy
Jsou stejně průhledné
a plné vzteku
Když se zaryjí do srdce,
bolí stejně
A jsou stejně uklidňující

Tak proč jsi mě říznul?
Láskou?
Autor shaakti, 23.04.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodou moc pěkné básnické obrazy - P.S.A co se z toho vzpamatovat? Držím palce.

26.04.2007 18:10:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí