Nenávist

Nenávist

Anotace: Pro pyšnou "princeznu"...

Máš ostrý jazyk
Kamenné srdce
A pitomý zlozvyk
Říct lež tak trpce

Ale co je mi potom
Jsi mi už lhostejná
Že něco řešíme
Je prý věc veřejná

Tak vykřič do světa
Co jsem to za zvíře
To je má odveta
Tu na tom papíře

Číst si ji nebudeš
Jsi příliš pyšná
Tvá krása je jen lež
Pouhá myšlenka hříšná

Tu dýku nenávisti
Klidně bodni mi do zad
Jediná Pýcha totiž
Jedině ta předchází pád...
Autor Sigurd II., 24.04.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš fakt skvěle..

13.08.2007 15:00:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí