Na žebříku

Na žebříku

Anotace: ...jen pro Tebe, L***

Ležím v posteli opředen představy,
jak v okně vidím dívku,
co leze ke mně po žebříku,
a líbá moje rty,

vánek lehtá její vlásky,
promlouvá k ní hlásek lásky,
ať se stulí bez otázky,
zdali může nebo ne,

slunce barví bílé mraky,
jen se neboj, žádné strachy,
noc je přítel, bude dlouhá,
hvězdy svítí, roste touha,

měsíc kreslí na tvé tělo,
co ti říci dávno chtělo,
přikrývá tě hedvábím,
a šeptá...Tebe miluji!
Autor Muta cum liquida, 24.04.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako vždycky povedené :)

26.04.2007 12:46:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí