První láska

První láska

Anotace: ................

Zamiloval jsem se ani nevím jak,
je mi krásně,je mi všelijak.......

První láska je nádherná,
miluji Tě lásko má,
jsi má,jsi světová....

Políbit Tě tak na Tvé rty,
jak chutnají víš jen ty....
Myslím,že chutnají jako med,
líbal bych Tě hned teď...

dotýkat se těla Tebe,
představuji si,mráz,mě zebe.....
Když si s tebou povídám,je mi krásně,
poslední dobou se sny o Tobě vstávám časně....

Miluji Tě lásko,
musím jít spát,
doufám že si mi bude něco krásného zdát...
Autor MaCek-SunNy, 24.04.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První láska je ta nejkrásnější...už nikdy žádná nebude první. A i když se na ni časem zapomene, po letech jistě zavzpomínáš rád a možná i často. Pěkně jsi to napsal.

25.04.2007 21:06:00 | Theara

Basne o lasce mam moc rada, tahle je moc pekna ... tleskamm.

25.04.2007 00:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí