Láska pro život

Láska pro život

Anotace: Každým dnem když tě potkám, každou vteřinou, když na tebe myslím

Každým dnem když tě potkám,
každou vteřinou, když na tebe myslím
můj tep zrychlí,
můj svět zastaví.

Jen ve chvíli co naleznu,
jen ve chvíli co věřím,
mé srdce pro tebe hraje barvami
po schodech odvahy stoupá.

Můj cit se stává slabinou,
zůstává jen naděje
slza mi stéká,
čas už nic neznamená.

I kdyby svět se točil opačně,
má laská setrvá,
můj cit zůstane
a v tebe navždy věřit bude

Kus srdce jsi mi ukradla,
já jen chci tvou lásku,
jen tebe a nic
co bych si mohl přát víc.
Autor oliver, 25.04.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty to nejak sledujes, mas snad nejaky navrh? ;)

02.06.2007 19:28:00 | oliver

to je soukrome, tudis tajne

30.05.2007 16:37:00 | oliver

to je o kom??

30.05.2007 14:59:00 | djula

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí